پنج شنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۸۹
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس از انقلاب English
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


طراحی سایت و پورتال، خدمات هاست (هاستینگ) و سرور اختصاصی - رادکام

  
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد:اپراتور سوم در جهت توسعه دولت الکترونیکی
اپراتور سوم تلفن همراه می تواند در ارایه خدمات الکترونیکی در حوزه های مختلف نظیر تجارت الکترونیکی و دولت الکترونیکی که نیاز به زیرساختهای ارتباطات سیار دارد نقش موثری داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته و در حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و رفاه و تامین اجتماعی پروانه راه اندازی و بهره برداری اپراتور سوم تلفن همراه به شرکت سرمایه گذاری تامین تله کام واگذار شد.
مهندس رضا تقی پور در این مراسم گفت: امیدواریم اعطای پروانه راه اندازی نسل سوم تلفن همراه گام دیگری برای توسعه ارتباطات سیار کشور باشد.
وی افزود: این شبکه امکانات گسترده ای را در حوزه خدمات ارزش افزوده در بحث ارتباطات داده و ارتباطات سیار در اختیار مشترکان قرار خواهد داد.
وی ادامه داد امیدواریم مردم کشورمان بتوانند در سال جاری از سیمکارتهای این اپراتور استفاده کنند.
بر اساس این گزارش صادق محصولی وزیر رفاه و تامین اجتماعی نیز در این مراسم با بیان این مطلب که این شبکه می تواند موجب بسط و گسترش دولت الکترونیکی شود گفت: به جمعیت 30 میلیونی تحت پوشش تامین اجتماعی تبریک می گویم که با گام بلند شرکت سرمایه گذاری تامین تله کام امکان حضور در عرصه ارتباطی کشور برای این مجموعه فراهم شده است.
وی خاطر نشان کرد امیدواریم در سال همت مضاعف مردم کشورمان بتوانند از خدمات این اپراتور بهره مند شوند.
۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۳۵