وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 دوشنبه ۱۳۸۷/۰۷/۲۲ ، ۰۹:۵۶
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

با حضور کارشناسان شرکت کارگزاری بورس ، نحوه خرید سهام مازاد تشریح شد
نحوه خرید سهام مازاد توسط کارکنان شرکت مخابرات استان تهران با حضور قائم مقام و کارشناسان شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن یکشنبه 16 تیرماه در سالن همایش های مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای مخابرات استان تهران تشریح شد.


به گزارش ستاد خبری روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در این جلسه که به منظور اطلاع رسانی و پاسخگویی به پرسش‌های کارکنان شرکت درباره چگونگی خرید سهام مازاد توسط دفتر روابط عمومی و راهبردی برگزار شد، اعضای هیئت مدیره، معاونان و مدیران دفاتر ستادی و جمعی از کارکنان شرکت حضور داشتند.
گفتنی است" ناصر آقاجانی" قائم مقام شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن با بیان این که وظیفه اصلی شرکت کارگزاری بورس، عرضه سهام و انجام امور مربوط به خرید و فروش سهام است گفت: از میان 95 شرکت کارگزاری بورس، مخابرات ایران با هماهنگی‌های بعمل آمده شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن را انتخاب کرده است تا در زمینه خرید سهام مازاد کارکنان این شرکت حضور فعالی از خود نشان دهد.
وی افزود: نخستین مرحله برای خرید سهام مازاد دریافت کد معاملاتی بورس است و پس از آن دستور خرید سهام توسط متقاضی به شرکت کارگزار با تعیین مقدار سهام داده می‌شود.
آقاجانی خاطرنشان کرد: پس از تعیین مقدار سهام و مشخص شدن قیمت آن، متقاضی باید مبلغ مورد نیاز را به حساب بانکی کارگزار واریز کرده تا شرکت کارگزار با تخصیص یافتن سهام به کارگزار، نسبت به خرید سهام برای متقاضی اقدام و کارمزد خود را دریافت کند.
قائم مقام شرکت کارگزار بانک صنعت و معدن با اشاره به این که خرید سهام مازاد بصورت نقدی است گفت: کارگزار موظف است وجه حاصل از فروش سهام را در مدت سه روز به حساب سازمان بورس واریز کند و خریداران نیز می‌توانند سهام خود را در قالب گواهینامه‌ها و اسناد معتبری که در اختیار دارد از طریق کارگزار بورس به شخص دیگری انتقال و یا آن را بفروشد. وی فروش سهام مازاد به کارکنان شرکت مخابرات استان تهران و سایر شهروندان را متفاوت از یکدیگر ندانست و تصریح کرد: تخفیفی برای کارکنان شرکت مخابرات در مقایسه با سایر مردم وجود ندارد، اما شرکت کارگزار بورس بانک صنعت و معدن تلاش می‌کند تمامی سهام اختصاص یافته به خود را به کارکنان مخابرات استان تهران که برای خرید سهام مازاد اعلام آمادگی کرده‌اند، اختصاص دهد.
آقاجانی همچنین پیش بینی کرد با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد شرکت مخابرات ایران در آینده ارزش سهام نسبت به قیمت روز اول عرضه آن در بورس افزایش یابد. گفتنی است در این جلسه "مجید مولایی" مدیر سفارشات خرید و فروش شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن نیز با بیان این که نرخ سهام ترجیحی و شرایط و ضوابط آن براساس قوانین سازمان خصوصی سازی و آیین‌نامه‌های هیئت وزیران است، افزود: سهام ترجیهی بصورت اقساطی است که از محل سود سهام به کارکنان دولت تعلق می‌گیرد اما سهام مازاد خارج از این ضوابط است و از طریق شرکت کارگزاری بورس بصورت پرداخت نقدی به میزان سهامی که نرخ آن مشخص شده است به فروش می‌رسد.
مولایی سقف خرید سهام مازاد را به میزان سهامی که توسط سازمان بورس به شرکت‌های کارگزاری مختلف تعلق می‌گیرد وابسته دانست و خاطرنشان کرد: به هر کارگزاری سهمیه‌ای مشخص داده می‌شود.
شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن اولویت اصلی خود را کارکنان مخابرات قرار داده است.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر چگونگی دریافت سود سهام گفت: مجمع عادی شرکت‌های حاضر در بورس تشکیل می‌شود و پس از مشخص شدن میزان ارزش افزوده هر سهم سود آن به دارنده سهام تعلق می‌گیرد.
در این جلسه همچنین سیدرضا علوی مسئول شعبه تالار فرعی شرکت کارگزار بانک صنعت و معدن در تشریح مراحل خرید سهام مازاد گفت: کد سهامداری هر فرد با تکمیل فرم مورد نظر و کپی شناسنامه و کارت ملی وی قابل دریافت است و پس از آن فرم سه برگی خرید سهام توسط متقاضی تکمیل و پس از واریز وجوه مورد نظر، کارگزار نسبت به خرید سهام درخواستی اقدام می‌کند.
وی از استقرار شعبه کارگزاری بانک صنعت و معدن در یکی از ساختمان‌های شرکت مخابرات استان تهران خبر داد و افزود: بزودی با استقرار شرکت کارگزاری بورس در مخابرات استان تهران، ارایه اطلاعات مورد نیاز و اقداماتی از قبیل دریافت کد معاملاتی برای کارکنان شرکت به شکل بهتری دنبال می‌شود.
قائم مقام شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به بازدهی 17 درصدی کل بورس  در سال 86 این میزان را در سه ماهه اول سال 87، 30‌ درصد اعلام کرد و گفت: بورس مکانی است که از شرایط اقتصادی اجتماعی و سیاسی متأثر می شود و همواره دارای نوساناتی است.
شایان ذکر است آقاجانی قائم مقام شرکت کارگزار حاضر در جلسه در پاسخ به پرسشی دیگر که در آن از قیمت پایه روز اول سهام سئوال شده بود، گفت: در تعیین قیمت سهام، شرکت‌های کارگزاری نقشی ندارند و سازمان خصوصی سازی به وکالت از دولت و براساس آیین‌نامه‌های مصوب با توجه به میزان عرضه و تقاضا کشف قیمت می‌کند.
وی افزود: سرمایه شرکت سه هزار و 600 میلیارد تومان است که در قالب 36 میلیارد سهم با قیمت حسابرسی نشده سال 1387 به مبلغ 191 ریال برای هر سهم در نظر گرفته شده اما بطور قطع قیمت هر سهم باتوجه به میزان تقاضا و عرضه‌ای که صورت می‌گیرد ارتباطی مستقیم دارد و پس از کشف قیمت به صورت نهایی اعلام ‌می‌شود.
"علی رضایی‌زاده" مدیر روابط عمومی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن نیز در تبیین ویژگی‌های بورس و نحوه ورود به آن گفت: به عنوان اعضای شرکت کارگزاری بورس که تجربیات زیادی در این حوزه دارد توصیه می‌کنیم با رویکردی بلند‌مدت وارد بورس شوید و هرگز تعصب خاصی بر روی سهام خود نداشته باشید. وی افزود: تنوع در خرید سهام و افزایش اطلاعات، عدم برخورد احساسی با نوسانات بورس از عوامل موفقیت شما در این حوزه است.
شایان ذکر است در این جلسه "ناصر آقاجانی"، " مجید مولایی"، بنفشه میرحسینی سیدرضا علوی و علی رضایی‌ زاده کارشناسان شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن به مدت سه ساعت به پرسش‌های مدیران و کارشناسان شرکت مخابرات استان تهران پاسخگویی کردند.
گفتنی است در حاشیه مراسم "غلام رضا شیدایی" عضو هیئت مدیره شرکت و رییس کارگروه واگذاری فعالیت‌ها به بخش غیردولتی در گفت و گو با خبرنگار ستاد خبری به کارکنان شرکت توصیه کرد باتوجه به توسعه روزافزون عرصه ارتباطات بخصوص در بخش دیتا و پیش‌بینی افزایش سود سهام پس از خصوصی سازی، نسبت به خرید سهام مازاد در روز کشف قیمت از محل سرمایه مازاد خود اقدام کنند.

۱۳۸۷/۰۴/۱۷
۱۳:۴۳