وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 شنبه ۱۳۸۷/۰۶/۱۶ ، ۲۱:۲۵
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

مدیر کل دفتر امور بین الملل :نتیجه مباحث گروه‌های مطالعاتی، مورد بهره‌برداری اعضای APT قرار می‌گیرد
نتایج مباحث اجلاس APT که پاسخ به سوالات مطرح اعضای آن از جمله ایران است، در نهایت مورد بهره برداری تمامی کشورهای عضو قرار می‌گیرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس پورنگ نیا مدیر کل دفتر امور بین الملل در بیست و هشتمین اجلاس گروه‌های مطالعاتی جامعه مخابراتی آسیا- اقیانوسیه (APT) افزود: 11 مقاله جدید در زمینه‌ باند پهن(Broad Band) ، نسل آینده مخابراتی (NGN) و امنیت ICT توسط کارشناسان ایرانی در این اجلاس ارایه می‌شود.
وی اظهار داشت: حضور در این اجلاس، تمرین مناسبی برای افزایش مهارت‌ همکاران برای ارایه نظرات و تعامل با کشورهای دیگر است.
وی برگزاری این اجلاس در ایران را فرصتی مناسب برای معرفی فرهنگ ایران به دیگر کشورها بر شمرد و گفت: برگزاری این اجلاس به ما کمک می‌کند تا بر خلاف تبلیغات سوء ضد ایران در خارج به معرفی مناسب خود بپردازیم.
وی در ادامه حضور ایران را در این اجلاس فعال عنوان کرد و گفت: برگزاری اجلاس در تهران، حضور ما را پر رنگ‌تر کرده و موجب شده از سوی همکاران مقالات بیشتری ارایه ‌شود که بسیار قابل توجه است.
مهندس پورنگ نیا از دیگر محاسن این اجلاس، ریاست ایران بر گروه‌های مطالعاتی به مدت یک سال برشمرد و گفت: وظیفه ایران به عنوان رئیس این کمیته، مدیریت ارایه مقالات اجلاس بعدی است.
وی افزود: مقالات داخلی و خارجی که در این سه روز بحث می‌شود، پس از نتیجه‌گیری مشخص می شود که بر روی کدام یک مطالعه ادامه داشته و در سال بعد در مورد آن مقاله ارایه شود.
وی پایان کار اجلاس را تصمیم گیری در مورد مقالات ارایه شده عنوان کرد و گفت: روز سوم نتیجه گروه‌های مطالعاتی نهایی شده و مشخص می‌شود کدام مقالات پذیرفته و از این به بعد روی آن‌ها مطالعه شود.
انتهای پیام
۱۳۸۷/۰۴/۱۸
۰۹:۴۶